Att bli älskad

Med den faktan att jag nästan bara tänder på människor som är bra mycket äldre än jag själv kan jag ibland känna mig väldigt ensam här i världen. Folk säger hela tiden till mig att det inte kommer fungera med så stor åldersskillnad. Jag brukar aldrig svara eller ens försöka motbevisa det. För jag vet att det kan fungera i alla fall.

Jag är uppvuxen med mina biologiska föräldrar vars åldrar skilde sig en hel del. 38 år för att vara exakt. Det är nog mycket därför jag inte ser stor åldersskillnad som något negativt, jag har levt med det i hela min uppväxt.

Det faktum att de männen jag ofta faller för nästan alltid är gifta eller i ett stadigt förhållande gör det inte lättare eller roligare att leva med. Visst jag står för att jag tänder på äldre män och kvinnor, jag finner lika stor lycka att se dem, prata med dem o.s.v. som vem som helst men att inte kunna få någon man vill smärtar.
Jag vill bara älska någon som kan älska mig tillbaka. Jag vill också bli accepterad för den jag är och vad jag känner.
Vill inte alla det?


Börja om från början

För att kunna förstå det hela kan jag börja om från början helt.

När jag började i sjunde klass fick vi, några veckor in på terminen en ny lärarinna. Hon var vacker och attraktiv och jag var den enda som verkade gilla henne. Det märkte hon. Alla andra i klassen ignorerade henne och gav henne inte alls den respekt man bör ge en lärare. Jag blev kär i henne på två röda sekunder kändes det som. Dock blev känslorna aldrig besvarade, vilket jag före allt annat hade förstått. Hon var min första riktigta kärlek. Jag var fjorton(tror jag?) och hon var då 45.

Efter henne har jag gått igenom män och kvinnor, en efter en. Hungrat efter dem och velat ha "just henne/honom"  till min. Jag har alltid insett, då jag förstått att jag fallit för dem, att jag aldrig skulle kunna få dem då de flästa har haft sina respektive.

Jag har nästan alltid haft någon jag fantiserat om, någon som jag ständigt saknat då jag inte varit med den, någon som fått mig att le, få fjärilar i magen och någon som gjorde det värt att stiga upp på morgonen. De personerna har gjort det undermedvetet men trots det så tackar jag dem för det.

Vissa av dem har fått veta vad jag känt inför dem, andra går fortfarande ovetandes och de som jag har lagt bort mina känslor för, kommer aldrig heller att få veta det.

Om Gerontofil

Vad är en Gerontofil?
En gerontofil är någon som finner äldre människor attraktiva, i en kort beskrivning.

Vem är jag?
Jag är en 22 ärig tjej som länge vetat att jag tänder på äldre, allt från män, och kvinnor runt 30 och uppåt 60. Jag är alltså en Bisexuell Gerontofil. Visst låter det lite galet? Att tända på någon som vore 40 år äldre än sig själv? Jag finner det helt normalt och jag kan bli lika förälskad eller kär i en 55 åring som i en 35 åring. Killar i min egen ålder finner jag sällan attraktiva på det sättet. Tjejer i min egen ålder kan jag däremot finna intressanta ibland.

Givetvis finns det säkert undantag men jag har dessvärre aldrig träffat på någon i min egen ålder som fått mig att falla som en fura. Kanske det ha med åldern att göra? Helt ärligt så vet jag inte och jag bryr mig inte så jättemycket heller. Jag lever på som jag brukar, med lite svackor då och då men med allt större mellanrum och med mindre djup.

I denna bloggen kommer ni få följa mina tankar och känslor genom gerontofilin.

Senast uppdaterad: 2015-02-08


RSS 2.0